asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Szaturnusz a Nyilasban

Szaturnusz a Nyilasban

 

 

Amitabha, fekete

 

 

 

2014 december 23-án a Szaturnusz belép a Nyilas jegyébe 2015. június 16-ig marad, majd még utoljára három hónapra visszahátrál a Skorpióba, aztán 2015 szeptember 15-én ismét visszatér a Nyilasba, ahol 2017 december 20- ig időzik. Az alábbi bejegyzések egyéni- és kollektív fejlődésünk e fontos állomását mutatják be. Ahogy a szólás tartja, több szem többet lát.

 

 

 

Feloldódó valóságok – változó idők

„Kollektív szinten számos eszme feloldódását és formaváltását tapasztalhatjuk meg. Mindezek a hatások a politikai életet, a kormányokat, a törvényeket, egyházakat, oktatást is érintik: sok változásnak leszünk tanúi (…) Ebben az időszakban egy olyan kényelmetlen életszakaszon mehetünk keresztül, amikor is a helyzetek, eszmék, sőt még emberek is kioldódhatnak életünkből Eltűnik a régi, hogy átadja magát az újnak, de ez nem megy végbe egyetlen éjszaka leforgása alatt.”

Leslie Hale (Egyesült Államok)

Szaturnusz a Nyilasban (2014.december 23 – 2017.december 20)

„Ami a tudatlanságot illeti – nos ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket a Nyilasban haladó Szaturnusz a lehető legkeményebben torol meg. A tudatlanság, az amatörizmus, valamely közéleti vagy szakmai pozíció betöltéséhez szükséges szakmai ismeretek hiánya, egy nem kellőképpen megalapozott ideológia vagy szabály (akár társadalmi, akár jogi természetű), főleg ha arroganciával, felfuvalkodottsággal, tapintatlansággal, tehetetlenséggel és hiúsággal is párosul (mint rendszerint szokott) – látványos bukáshoz vezethet”
Iulia Trandafir (Románia)

Újra a Nyilasban jár a Szaturnusz – 2015 szeptember 18 – 2017 december 20

Mundán asztrológiai vonatkozások. Kulcsszavak: migránsválság és a terrorizmus által teremtett káosz, bizonytalanság, az EU stabilitásának megingása, az unión belüli határellenőrzés visszaállítása, határzárak és a határokat ért támadások, vallási és politikai szélsőségek, zavarosban halászó politikusok, gazdasági problémák, kaotikus állapotok a felsőoktatásban. Az egykor nemes liberális eszmék eltorzulnak : a mélységesen intoleráns toleránsnak álcázza magát, illetve az abnormálissal, a betegessel, a veszélyessel szemben nagyfokú tolerancia tapasztalható, miközben minden eszközzel igyekeznek elnyomni az ezekre adott egészséges, tiltakozó -és önvédelmi reakciókat.

 

Vasfüggönytől – vasfüggönyig ?

Nyilas Szaturnusz tranzitok a legújabb kori történelemben. Mundán asztrológia

 

 

 

 

Még több Szaturnusz 🙂

 

A Szaturnusz princípiuma és a depresszió

Decemberi előrejelzések 2014
(Röviden kitér arra is, mit várhatunk a Szaturnusz Nyilas-beli tranzitjától)

Szaturnusz a Skorpióban (2012.október 5 – 2013. december 23)

Szaturnusz a Mérlegben (2010.október 29 – 2012.október 5)

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!