asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Ikrek, a kommunikáció zsonglőrje

Ikrek, a kommunikáció zsonglőrje

Május 21 -én a Nap az Ikrekbe lép. Ebből az alkalomból egy régebbi Dívány – cikkem arról, milyen munkaerő, milyen feladatokra alkalmas az Ikrek típus.

A Jegyek és karrier c sorozat könnyed, bulváros stílusban megírt cikkei olyan esetekre érvényesek, amikor valamelyik jegy hangsúlyos szerepet játszik a horoszkópban. (Jelen esetben az Ikrek, pl. Aszc és több bolygó ebben a jegyben, hangsúlyos Merkúr, stb.) Értelemszerűen nagyon-nagyon általánosítanak, hiszen valós következtetéseket kizárólag egy részletes horoszkópelemzés révén lehetséges levonni.

A radix ugyanúgy jellemző egy egyénre, mint az ujjlenyomat, így aztán személyenként változó, milyen kombinációkban, módokon, életterületeken nyilvánulnak meg az adott tulajdonságok. Következésképpen a „kit hogyan érint”/ „rám hogyan hat?” „Nekem Ikrekben áll ez és ez, és akkor hogy érint ?” típusú hozzászólásokra ezúttal sem áll módomban reagálni.

Ikrek – a kommunikáció zsonglőrje

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!