asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Vasfüggönytől vasfüggönyig?

Vasfüggönytől vasfüggönyig?

 

 

A Nyilasban haladó Szaturnusz hatására nem csupán világképünk, hiedelmeink alakulhatnak át. Az ilyen időszakokban birodalmak összeomlásának, új érdekcsoportok kialakulásának, országhatárok megváltozásának és megannyi más változásnak is tanúi lehetünk.

 

 

 

gorbi és sztálin
A Szaturnusz legutóbb az ötvenes évek közepén ( 1956 január 12 – 1959 január 5) és a ’80-as évek végén ( 1985 november 17 – 1988. február 13) haladt át a Nyilas jegyén. Egyre több asztrológus teszi fel a kérdést: az újabb Szaturnusz ciklus együtt jár majd Európa átstrukturálódásával? Nehéz megmondani. A két legutóbbi látogatásának időszaka alatt történtek viszont jelzésértékűek lehetnek a most zajló folyamatok szempontjából is.

 

 

Néhány kulcszó a nyolcvanas évek végéről:

 

persztrojka, glasznoszty, Csernobil, Challenger – katasztrófa, I. intifáda, Salman Rushdie és a  Sátáni versek

 

cikk

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!