asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » AMI JÖN, FOGADJÁTOK, AMI MEGY, ENGEDJÉTEK

AMI JÖN, FOGADJÁTOK, AMI MEGY, ENGEDJÉTEK

Egyéni és kollektív szempontból is sorsformáló időszakban vagyunk: a Nagy Kereszt bepontosulása és ezt kísérő nap- és holdfogyatkozások egyszer és mindenkorra megváltoztathatják életünket. Ezek a folyamatok lezajlódhatnak egyik pillanatról a másikra, derült égből villámcsapás- szerűen, és akár éveken keresztül is eltarthatnak.

Az április 15-i teljes holdfogyatkozás, a 21- 23-án legintenzívebben ható Nagy Kereszt, a 29-i gyűrűs napfogyatkozás emlékezetessé teheti ezt a tavaszt. Az asztrológusok az egész világon egyetértenek abban, hogy rendkívüli események zajlanak az égen, s hogy ez átalakító hatással van földi életünkre is. Azt illetően azonban megoszlanak a vélemények, hogyan is kell kezelnünk a változásokat.

Íme egy válogatás a nagyvilágból:

Nagy kereszt, T- kvadrát, történelem    

Április 21-én ímmár ötödször is bepontosult az eddig is sok változást hozó Uránusz – Plútó kvadrát, a kardinális Nagy Kereszt pedig a hét első napjaiban, (ápr 21 – 24 között ) fejti ki a legintenzívebb hatást. A teljesség igénye nélkül ime egy áttekintés, miminden történt a világban miközben ezek a formációk összeálltak.

A kitörésre kész tűzhányó 

Marina Macario londoni asztrológus kutatásai szerint “Végigtekintve a történelmi eseményeken úgy tűnik (a kardinális nagy kereszt kapcsán ), ilyesfajta témák merülnek fel: egy erős dinasztia hatalomra kerülése, éhínség, a világvégétől való rettegés, a fizetőeszközök elértéktelenedése” A  szerző az állócsillagoknak is nagy figyelmet szentel.

Veszélyes vizeken

“Sok évvel ezelőtt egyik álmomban egy tajtékzó folyó partján álló fába kapaszkodtam. Rettegtem attól, hogy elengedjem az ágat , de egyszer csak elgémberedtek a vállaim, én meg annyira kimerültem, hogy nem bírtam tovább függeszkedni.Amikor elengedtem magam, a veszélyesen gyors áramlat felkapott, feldobott a felszínre és megengedte, hogy a víz felett tartsam a fejem. Abban bízva, hogy a “megfelelő helyen” fogok partot érni, legyőztem félelmemet.” Pat Paquette, (Amerikai Egyesült Államok)

Tetőzik a feszültség   

“Mostanra valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy életed melyik része van gúzsba kötve. Talán épp nemrég hajtottál végre egy áttörést. Ha nem, ezen a héten, vagy a következő néhány hónapban híreket kaphatsz.(…)Néhány dolgot érdemes szem előtt tartanunk ezen a héten. Először is, a stressz nem feltétlenül rossz.. Rengeteg időt töltünk azzal, hogy enyhítsük, mert valljuk be őszintén, rohadtul kellemetlen. De pontosan ez a lényeg. Ez egy stresszes időszak (…) Az elengedés folyamatához annak belátása is hozzátartozik, hogy a kényelmetlenség része a növekedésnek. Képzeljünk csak el egy lazacot, amint jógázik és meditál, miközben ívóhelyük felé tart, hogy csökkentse a stresszt, ami azzal jár, hogy szembeúszik az árral” Pat Paquette, -Amerikai Egyesült Államok

Ami megrengetheti a világot: 2014. április, nagy kereszt

“A nagy kereszt sokakat érint: az embereknek, akikkel kapcsolatban vagyok több, mint a felét, az Egyesült Államok képletét valamint sok más országét is. Szóval tisztában vagyunk azzal, hogy ez a formáció sokféle jelentős társadalmi változást hoz majd és széles tömegekre lesz hatással. A változások két szinten zajlanak: a nagyvilágban vagy kollektív szinten, és egyéni, személyes szinteken.”Leslie Hale  (Amerikai Egyesült Államok)

Az Uránusz- Plútó kvadrát tánca

“A felkelések és a forradalmak is folytatódnak. Az elmúlt 10 év alatt a jelenlegi már a második Ukrajnában ( volt 2004 -ben is és most, 2014- ben). Nyilvánvaló, hogy Oroszország kemény vonalat képvisel akkor is, ha felmerült valamiféle békés megoldás lehetősége. Oroszország és Putyin a gázvezetékek elzárásával fenyegetve gyakorol nyomást Európára – és ez a veszély reális. A háttérben csörögnek a fegyverek, és ezzel még korántsem ért véget az ügy.”Joyce Hopewell, (Egyesült Királyság)

Nagy Kereszt, 2014. április 23 : az erők visszaszerzése

“….életünk egyedülálló pillanatait éljük. egy rendkívül erős energiaminta hat körülöttünk. Semmiképp sem vonhatjuk ellenőrzésünk alá vagy állhatunk ellen neki. Vagy félrevonulunk, és azért imádkozunk, hogy ne taglózzon le bennünket, vagy felhasználhatjuk az erejét arra, hogy változásokat eszközöljünk. A világot nem változtathatjuk meg. A világ magától változik, és az egyéneket használhatja fel e változások eszközeiül.” Dan Ciubotaru, Bukarest, Románia

 

ford. Kiss Kati

Saját, kapcsolódó cikkeim:

 

Tavaszi tűzvihar: előrejelzések 2014. tavasz

 

 

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!