asztropressz

Kezdőlap » Tarot

Tarot

Reklámok

Bár jómagam inkább kiegészítő módszerként használom a Tarot kártyákat, tapasztalataim szerint sokat segíthetnek egy helyzet pillanatnyi állásának, első pillantásra nem nyilvánvaló kiváltó okainak felderítésében és jövőbeni kilátásainak felismerésében, különösen ha a kérdező nem tud elegendő időt szánni egy képletértelmezésre.

Ezekben az esetekben a Tarot beváltan működik jóseszközként, mélyrehatóbb vizsgálódás esetén azonban alkalmasabb eszköz a horoszkóp, hiszen a sors és jellem szoros kapcsolatban áll egymással.

Időtartam: 1 – 1,5 óra, Rider Tarotból

A kártyavetést akár a bejelentkezés napján tudom vállalni, a születési képlet elkészítése, kiértékelése azonban, a közhiedelemmel ellentétben időigényes munka (egy lelkiismeretes horoszkópelemzés elkészítése legalább egy munkanap, párkapcsolatképleté kettő) – részleteket ld. honlapomon, http://www.astroconsult.hu – ezért kb. 2 – 3 nappal a bejelentkezést és a pontos születési adatok (születési év, hónap, nap, óra, település) kézhez vételét követően tudunk sort keríteni a horoszkóp megbeszélésére

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Reklámok
%d blogger ezt kedveli: