asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Ha most szelet vetsz, rövidesen vihart aratsz…

Ha most szelet vetsz, rövidesen vihart aratsz…

Reklámok

A következő napokban sok feszültségre, váratlan fordulatokra számíthatunk. A most kezdődő változások egy része talán már egy ideje a levegőben lógott, mások derült égből villámcsapásként érkezik. Bármelyik típusba tartozzanak is, hosszabb távra szólhatnak, így egyáltalán nem mindegy , hogyan kezeljük őket, milyen döntéseket hozunk, milyen helyzetekbe megyünk bele és mit igyekszünk elkerülni. A mondás, miszerint vihart arat, aki szelet vet, most igazabb, mint valaha.

Az alább bemutatott hatások egyidejűleg érvényesülnek, az impulzust a gyors mozgású Merkúr közvetíti a Mars és az Uránusz között. A Mars – Merkúr kvadrát május 12-én pontosult be, a Merkúr – Uránusz együttállás május 13 -án, az Uránusz és a Mars kvadrátja pedig május 16-án. Utóbbi nemcsak azért fontos, mert a május 15-i újholdképlet domináns fényszöge, hanem azért is, mert a Mars tolatása és az Uránusz lassú mozgása miatt szinte egész nyáron velünk lesz.

http://www.asztropresszhirek.com/2018/05/12/ha-most-szelet-vetsz/

Reklámok

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!
%d blogger ezt kedveli: