asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Szaturnusz a Bakban: légy hű önmagadhoz!

Szaturnusz a Bakban: légy hű önmagadhoz!

A közeljövőben erőteljes Szaturnusz – hatások érvényesülnek. Ebből az alkalommal újabb fordítással bővült az ismertebb, külföldi asztrológusok publikációit tartalmazó Bak Szaturnusz tematikus oldala. Készül egy másik tematikus oldal is, amelynek Chani Nicholas cikke szintén fontos részét képezi majd.

Bármelyik jegyben halad is, a Szaturnusz megérlel, felelősségvállalásra, önfegyelemre, tudásunk elmélyítésére, önállóságra nevel. A Bakban való haladásakor viszont hangos és nagyon egyértelmű az üzenet: „légy a magad ura, ellenkező esetben olyanok fognak irányítani, akik saját ügyeiket sem tudják kézben tartani.” Chani Nicholas cikke főleg azokhoz szól, akiknél a Bak Szaturnusz tranzit egybeesik első vagy második Szaturnusz visszatérésükkel, tehát akik 1959 – 1962 január illetve 1988 – 1991 eleje között születettek

A cikk illusztrációja a szerző, Chani Nicholas montázsa

http://www.asztropresszhirek.com/2018/03/15/szaturnusz-a-bakban-legy-hu-onmagadhoz/

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!
%d blogger ezt kedveli: