asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Mars – Jupiter szextil: eljött a cselekvés ideje

Mars – Jupiter szextil: eljött a cselekvés ideje

Reklámok

A sok, és még mindig érvényesülő gátló hatás mellett szerencsére vannak segítő erők is. Az Insightastrology blog tippjei következnek:

 

 

erm8

 

Jóllehet a Mars és a Jupiter közötti szextil csak február 14-én pontosul be, február 9 -19 között érezteti hatását. Ha ebben az időszakban megragadjuk az utunkba kerülő lehetőségeket, nagyon jó eredményeket érhetünk el. Legyünk résen: sosem tudhatjuk, mikor tűnik fel valami ígéretes a láthatáron. Talán épp azon az emberen keresztül érkezik, akivel beszélgetni kezdtünk a buszon, a cikk révén, ami felkeltette figyelmedet miközben bambultál a neten vagy pedig valamilyen társasági eseményre való meghívás formájában. El ne szalaszd az alkalmat!

 

Mivel a Szűzben haladó Jupiter most együttállást képez az Északi Holdcsomóponttal is, ez a tranzit nagy hatással lehet életedre belső céljaidat, életfeladatodat illetően. Az Északi Holdcsomóponttal együtt álló Jupiter a tanulás és a fejlődés kapuit nyithatja meg, olyan kézzelfogható lehetőségeket teremtve, amelyek kézzelfogható eredményeket hoznak, amennyiben bátran és meggyőződéssel dolgozol rajtuk.

 

Bármivel foglalkozol is, véletlenül se ücsörögj tétlenül, arra várva, hogy a lehetőség az ölödbe hulljon. A Jupiter a terjeszkedésről szól, a Mars pedig az akció és a vágy princípiuma, így tehát egy Mars – Jupiter szextilnek vajmi kevés hatása lesz, ha egész nap a tévé előtt ülsz és azon agyalsz, hogy a világnak vajon melyik sarkából köszönt rád a szerencse. Neked kell kezdeményezned. Ez egy maszkulin energia. Most minden az önérvényesítésről, a határozott cselekvésről szól és arról, hogy erőfeszítéseket tegyünk azért, amit el szeretnénk érni.

 

A Skorpióban haladó Mars hatására most nagy szerepet játszanak vágyaink is, így valószínűleg legtöbben nagyon is tisztában vagyunk vágyainkkal. A Mars – Jupiter szextil hatásának ideje alatt, amikor a Jupiter az Északi Holdcsomóponttal is együttállást képez, rád mosolyoghat a szerencse. Itt az ideje, hogy kövesd a szíved.

 

 

Azonban tudnod kell azt is, hogy a Jupiter a Szűzben korántsem jelenti azt, hogy tálcán kínálják majd a dolgokat. A kapkodás, felületes megközelítés ezúttal nem jön be. A Mars – Jupiter szextil jótékony sugárzása mellett is alaposan meg kell tervezned a dolgokat és módszeresen kell munkálkodnod ahhoz, hogy hosszú távon sikert érj el.

 
Kikre van a legnagyobb hatással a Mars – Jupiter szextil ?

 
A Mars – Jupiter szextil energiáiból azok profitálhatnak a leginkább, akiknek bolygóik vagy horoszkóptengelyeik (aszcendens, desc, MC,IC)  a föld( Bika, Bak, Szűz) vagy víz jegyek (Rák, Skorpió, Halak) 18 -24 fokán állnak . A fentebbi befolyások természetesen másokat is érintenek: a személyes horoszkópnak azokra a házaira (életterületeire) hatnak, melyeken a Mars és a Jupiter áthalad.

 

 

Kapcsolódó:

 

 

Februári előrejelzés

Újhold a Vízöntőben

Puskaporos légkör

Az utolsó csattanás (Uránusz – Plútó kvadrát)

Vénusz a Bakban : hasznos, de fájdalmas stratégiák

Alvilági utazás: Mars a Skorpióban

Jupiter a Szűzben

Reklámok

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!
%d blogger ezt kedveli: