asztropressz

Kezdőlap » Aktuális asztro » Újra a Nyilasban jár a Szaturnusz

Újra a Nyilasban jár a Szaturnusz

Reklámok

(2015. szeptember 18 – 2017. december 20)

 

 

 

2015 őszének egyik legfontosabb eseménye a Szaturnusz visszatérése a Nyilas jegyébe.

 

 

 

A kozmikus tanítómester 2014 december 24-én lépett először a Nyilasba és 2015 június 14-ig a jel 0-4 fokán bandukolt. Ez alatt a 6 hónap alatt ízelítőt kaphattunk az előttünk álló 2 év tanulási feladataiból. Akiknek a Napja vagy valamilyen más személyi bolygója, aszcendense egyik változó jegy (Nyilas, Ikrek, Szűz, Halak) elején áll, már megtapasztalhatták a Szaturnusz együttállás, oppozíció vagy kvadrát hatását.

 

 

 

Akiknek pl. a Napjával képezett ilyen erőpróbáló fényszöget, úgy érezhették, nyomás alatt vannak, valamilyen értelemben hátráltatást szenvednek, depresszióval kell nap mint nap megküzdeniük. A Jupiterrel ellentétben inkább ostorral mint cukorral nevelő tanító közelségét a képlet többi bolygója is megérzi, ha fényszöget képeznek egymással. A bolygó természete felvilágosítást adhat a lehetséges kihívásokról, ezek kezelésében pedig asztrológiai tanácsadás segíthet.  Ebben a bejegyzésben azonban a tranzit mundán- asztrológiai vonatkozásaival fogunk foglalkozni.

 

 

 

A tavaly decemberi,  a Szaturnusz első Nyilasba lépése alkalmából írt bejegyzésekben már sok szó esett a 2015. szeptember 18 – 2017. december 20 közötti időszak legaktuálisabb témáiról. Egy jegy vagy bolygó analógiái azonban színte végtelenek, így bőven akad olyan írnivaló, ami ezekből a cikkekből kimaradt.

 

 

 

Cikk:

 

A szabadság és a tolerancia határai

 

Amikor a Szaturnusz áthalad a világnézettel, vallásokkal, törvényekkel, távlatokkal, szabadsággal  analógiában levő Nyilas jegyén, e témák aktuálisabbá válnak, mint általában.

Reklámok

Szerzői jog

A BLOGOMBAN MEGJELENT FORDÍTÁSOKAT, ÍRÁSOKAT ÉS KÉPEKET A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ 1999. ÉVI LXXVI. TÖRVÉNY ÉRTELMÉBEN AZ ENGEDÉLYEM NÉLKÜL MÁSHOL KÖZZÉTENNI TILOS. EZ ALÓL KIVÉTELT KÉPEZ, HA CSAK AZ ÍRÁSOM ELSŐ EGY-KÉT SORÁT TÜNTETIK FEL, MAJD A FOLYTATÁSÉRT A BLOGOMRA KATTINTVA JUT EL AZ OLVASÓ! AMENNYIBEN MÁS FORRÁST NEM JELÖLÖK MEG, AZ ÍRÁSOK, FORDÍTÁSOK A SAJÁT SZELLEMI TERMÉKEIM, KERESKEDELMI FORGALOMBAN TÖRTÉNŐ ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ!
%d blogger ezt kedveli: